NK Brda

NK BRDA

BRDA BOLJŠA OD ILIRIJE

 

 

ND Ilirija - NK BRDA 0:2 (0:1)

 

Sodnik: Andraž Stojanoski (Šenčur)

Strelca: Debenjak 37', L. Kodermac 84'

 

ND Ilirija: Barukčič, Potočnik, Rems, Diallo, Conr (46' Urtelj), Strajnar (od 71' Fortin), Rujović, Đoković, Nukić, Horvat, Tiganj (od 60' Vidic)

 

NK BRDA: Radikon, Kompara, Rojc, B.Kavčič, M.Kavčič, Terziev (od 87' Shongo), L.Kodermac, Rijavec, Ferjančič, Simčič Zuljan (od 72' Bužinel), Debenjak (od 87' Damiano)

 

Rumeni kartoni: L. Kodermac 13', Rojc 31', Rijavec 67'; Đoković 35', Nukić 40', Rujović 65'

Rdeči kartoni: /

 

V 12. krogu 2. SNL so Brici z dobro taktično predstavo premagali ekipo ljubljanske Ilirije z rezultatom 0:2.

 

V prvem polčasu smo spremljali enakovredno partijo z obeh strani. Domačini so bili nevarni predvsem iz prekinitev, kjer niso bili natančni pri zaključku. Enkrat je odlično posredoval Radikon. Rdeče-črni so z odlično taktično igro onemogočili, da bi gostje bili nevarni skozi igro. V zadnjem delu prvega polčasa je iz hitrega protinapada po čvrsti podaji kapetana Ferjančiča žogo odlično zadel Debanjak in matiral domačega vratarja Barukčiča, kar je pomenilo vodstvo Brd.

 

V drugem polčasu so ljubljančani rahlo stopili na plin toda bližje od 30 metrov gola Radikona niso prišli. Za naše fante se je priložnost odpirala v protinapadih. Enega izmed mnogih je po podaji Debenjaka v 84' minuti izkoristil Leon Kodermac, ki je postavil končni izid srečanja.

 

Z današnjimi tremi točkami je ekipa 'Tončija' Žlogarja nadgradila dobro igro iz prejšnjega kroga in osvojila drugo zmago v sezoni, ki prinaša mesto nad cono izpada.

 

Že naslednja tekma pa bo še kako pomembna, saj v Vipolže prihaja NK Rogaška Slatina, ki je le točko pred Brici.

Zavarovalnica Triglav, d.d.