NK Brda

NK BRDA

BRDA MINIMALNO PORAŽENA

 

NK Brda - NK Tabor Sežana 1-0 (1-0)

 

Sodnik: Bojan Tkalčič (Maribor)

 

Strelec: Pavić 2'

 

BRDA: Radikon, Kompara, Rojc, Shongo, M. Kavčič, Kuraj (od 65' L. Kodermac), B. Kavčič, Bužinel, J. Kodermac (od 60' Simčič-Zuljan), Damiano (od 46' Debenjak). Trener: Florijan Debenjak

 

Tabor Sežana: Rener, Salkič, Lukač, Vidakovič, Slavec, Kariž (od 52' Vukelič), Požrl, Sever, Pavič (od 82' Gulič), Masten (od 77' Bole), Škerjanc. Trener: Uroš Barut

 

Rumeni kartoni: Bužinel 31', B. Kavčič 38', Shongo 63', M. Kavčič 78'; Pavič 10, Sever 90'

Rdeči kartoni: /

 

V zaostali tekmi 7. kroga 2. SNL se je minimalne zmage veselilo moštvo iz Sežane, ki je edini zadetek na tekmi doseglo že takoj ob začetku tekme.

 

Prvi polčas je tako zaznamovalo hitro vodstvo Tabora za katero je poskrbel napadalec Alen Pavič. Brici si izrazitejših priložnosti niso pripravli.

 

V nadaljevanju so v sončnih Vipolžah prevlado imeli domači nogometaši, ki so najlepšo priložnost na tekmi imeli potem, ko se je iz oči v oči z vratarjem gostov znašel Grega Debenjak, ki pa nažalost ni bil uspešen. Na nasprotni strani je nevaren poizkus gostov ubranil vratar Matija Radikon, okvir gostujočih vrat pa je nekaj trenutkov za tem zatresel branilec Bricev Matija Kavčič. Do konca srečanja smo videli še nekaj polpriložnosti ter jalove napade Brd, ki so tako klonila še drugič zapored.

 

Igralce NK Brda nova domača tekma čaka že v nedeljo, ko bo nasproti stala ekipa Zarice iz Kranja.

 

Zavarovalnica Triglav, d.d.