NK Brda

NK BRDA

BRDA PORAŽENA PRI FUŽINARJU

 

Fužinar Ravne Systems - NK BRDA 1-0 (1-0)

 

Sodnik: Bojan Mertik (Lendava)

 

Strelec: Jelić 30’ (11m)

 

Fužinar Ravne Systems: Curanović, Pečnik (od 86' Krel), Vrabič, Rokavec, Kovač (od 82' Acman), Verhovnik, Gajić, Golob, Fasvald (od 77' Stočko), Jelić, Celner

 

NK BRDA: Radikon, Kompara, Rojc, Shongo (od 55' Bužinel), M. Kavčič, Terziev, B. Kavčič, Rijavec, Simčič Zuljan (od 76' J. Kodermac), Ferjančič (od 69' Damiano), Debenjak

 

Rumeni karton: Marko Rojc 92’

Rdeči kartoni: /

 

Brici so v tekmi 10. kroga 2. SNL gostovali v Ravnah na Korošem, kjer so ob koncu z 1:0 slavili domači nogometaši.

 

Že v uvodnih minutah igre se je priložnost za zadetek najprej ponudila napadalcu Brd Mihi Simčič Zuljanu, a je žoga zavila mimo vrat domačega vratarja Curanovića.

 

V 30. minuti pa trenutek, ki je odločil srečanje. Po protinapadu domačih je v kazenskem prostoru Bricev z roko posredoval branilec Shongo, glavni sodnik tekme Bojan Mertik pa je dosodil najstrožjo kazen. Zalet je vzel Petar Jelić, ki je natančno meril in zadel, vratar Radikon ni bil daleč od obrambe.

 

V drugem polčasu se je pritisk gostov stopnjeval. Omeniti veja lepo priložnost Debenjaka in strel Damiana, ki pa je sprožil preko domačih vrat. Gostom se je v zaključku srečanja odpiral prostor v protinapadih iz katerih pa jim ni uspelo premagati vratarja Bricev Matije Radikona.

 

Naslednji ligaški obračun je na sporedu v nedeljo, ko v Vipolže prihaja ekipa Kalcerja iz Radomelj.

 

Zavarovalnica Triglav, d.d.