NK Brda

NK BRDA

 

MARINIČ ZADEL ZA ZMAGO V KRANJU

 

Zarica Kranj : NK BRDA   0:1

 

Strelec: Leon Marinič

 

13. krog |  Kranj, športni park Zarica |  29.10.2016 ob 14.00

 

Sodniki: Aleksandar Matković (glavni sodnik), Bojan Šinkovec (1. pomoč), Uroš Benc (2. pomoč)

 

Postavi:

Zarica Kranj: Božič, Galić, Istenič (od 58' Poplatnik), Kotnik, Jogić (od 72' Beganović), Vazda, Kimovec (od 67' Primožič), Burkeljca, Mlakar, Guberac, Djukić

 

NK BRDA: Mavrič, Ferjančič (C), Terziev, Žižmond, Kompara, Rojc, Rijavec, L. Kodermac (od 85' Kadrija), Marinič, Jogan, Debenjak (od 76' Simčič Zuljan)

 

Z gostovanja v Kranju pri Zarici se je ekipa po štirih tekmah brez zmage vrnila z vsemi tremi točkami. Prva priložnost na tekmi se je ponudila gostiteljem, vendar je Mavrič odlično posredoval. Sledilo je nekaj poizkusov našega moštva, še najlepša priložnost se je ponudila Mariniču, ki se je znašel iz oči v oči z domačim vratarjem, toda le ta je bil uspešnejši. Prvi polčas se je tako končal z začetnim rezultatom. V začetku drugega polčasa se je le še stopnjeval pritisk rdeče-črnih, priložnost se je ponudila Kompari in Debenjaku, vendar sta bila oba pri strelu z glavo premalo natančna. Nato pa je prišla 65. minuta v kateri je po podaji Debenjaka in nato prodoru v kazenski prostor lepo zadel Marinič. Po vodstvu se je ekipa Brd odločila za bolj defenziven pristop. Do konca tekme so tako sledili predvsem poizkusi Zarice. Le ta je imela tudi štiri izjemne priložnosti, dvakrat se je s posredovanjem izkazal ponovno izjemni Mavrič, enkrat se je stresel okvir vrat, prav v zadnji minuti pa je odlično posredoval Žižmond, ki je rešil zanesljiv gol po strelu domačinov z odlično reakcijo na golovi črti.

 

 

 

Zavarovalnica Triglav, d.d.