NK Brda

NK BRDA

PRED TEKMO Z ROGAŠKO

 

NK BRDA : NK Rogaška

(nedelja, 29.10, ob 14:00)

 

Jutri v Vipolže prihaja neposredni konkurent za obstanek v ligi - NK Rogaška.

 

Njihova ekipa se trenutno nahaja na 11. mestu v 2. SNL in ima točko več kot naše moštvo. Gostje v srečanje 14. kroga prihajajo z odlično popotnico, saj so na preteklih dveh tekmah osvojili poln izkupiček. Na zadnjih dveh tekmah so se odlično odrezali tudi Brici, misli po zmagi v Ljubljani nam je Bine Kavčič opisal takole: “Občutki so bili zelo dobri, vsi smo bili zelo zadovoljni, pokazalo se je tudi, da dobro delamo na treningih in da si zaslužimo kakšno točko več kot jo trenutno imamo. Stanje v ekipi se iz tedna v teden izbolšuje, pomembno je da postajamo prava klapa, kar se vidi tudi na igrišču.” Bine, ki letos prvič nastopa za NK Brda skupaj z bratom Matijo, je ob tem dodal, da je uigranost z mlajšim članom družine nedvomno večja kot z drugimi soigralci s katerimi si prav tako prvič deli slačilnico.

 

Pod vodstvom trenerja Žlogarja, Bine Kavčič nastopa na poziciji centralnega branilca, kar mu ne povzroča velikih težah, poudaril pa je da je pristop vselej najpomembnejši neglede na pozicijo.

 

Kot vsi Brici tudi Kavčič jutri pričakuje tri točke za zmago na domači tekmi in vzpon na drugoligaški lestvici. Dajmo Brda!

 

Zavarovalnica Triglav, d.d.