NK Brda

NK BRDA

 

PROTI DRAVI PORAŽENI!

 

NK BRDA : Drava Ptuj 1:3

 

Streleci: Debenjak 77'; Čeh 17', 74', Bašić 54'

 

11. krog |  VIPOLŽE, športni park |  15.10.2016 ob 15.00

 

Tošeski Boris (glavni sodnik), Mikača Goran (1. pomoč), Vojska Matej (2. pomoč)

 

POSTAVI:

 

NK BRDA: Mavrič, Ferjančič (C), Rojc, Žižmond, Kavčič (od 36' Kompara), Kuraj, Rijavec, Kadrija (od 57' L. Kodermac), Tribušon, Marinič, Jogan (od 56' Debenjak)

 

Drava Ptuj: Musič, Močić (od 70' Furjan), Gajić, Kukovec, Kajtazi (od 46' Torra), Rešek, Čeh, Roškar, Bašić, Kurež (od 7' Golob), Rujović

 

Naši fantje so še tretjič zapored zapustili igrišče sklonjenih glav. Začelo se je obetavno, ko je po strelu Tribušona in obrambi gostujočega vratarja Jogan iz ugodne pozicije sprožil preko vrat. Nato pa je sledil gol Čeha, ki je presenetil domačo obrambo in vratarja ter zadel direktno iz kota v 17. minuti. Do konca polčasa se rezultat ni spremenil kljub nekaj poizkusom našega moštva. V nadaljevanju pa spet šok v obliki gola za goste, ki ga je tudi z nekaj sreče v 53. minuti dosegel Bašić. Sledili so poizkusi rdeče-črnih, omeniti velja zlasti strel Kodermaca z roba 16-ih metrov vendar se je gostujoči vratar izkazal z obrambo. V 74. minuti pa se je še drugič med strelce vpisal Čeh z izvrstnim strelom od daleč. Le tri minute pozneje so imeli gostje še eno priložnost, vendar je tokrat odlično reagiral Žižmond in rešil situacijo na golovi črti, iz protinapada pa je sledil častni gol, ki ga je iz bližine dosegel Debenjak. Do konca tekme je sledilo še nekaj poizkusov naših fantov, vendar so bili usi neuspešni. Prav v zadnji minuti so imeli tudi gostje lepo priložnost, ko pa se je izkazal Mavrič.

Zavarovalnica Triglav, d.d.