NK Brda

NK BRDA

PROTI RADOMLJAM DO TOČKE

 

 

NK BRDA – NK Kalcer Radomlje 0-0 (0-0)

 

Sodnik: Lacković Marko (Miklavž)

Strelci: /

 

NK BRDA: Radikon, Kompara, Rojc, B. Kavčič, M. Kavčič, Terziev (od 85. Shongo), Rijavec, Simčič Zuljan, L. Kodermac (od 68' Bužinel), Ferjančič (od 72' Damiano), Debenjak

 

NK Kalcer Radomlje: Adam, Halilović, Tadič, Nuhanović (od 46' Kosić), Hajrić, Cerar, Kovjenić (od 75' Trdin), Jakovljević, Grvala, Ivanov, Roglić

 

Rumeni karton: Rijavec 85'; Hajrič 58', Roglič 66', Kovjenič 72'

 

Rdeči kartoni: /

 

11. krog 2. Slovenske nogometne lige se je v Vipolžah tokrat končal z delitvijo točk. S tekmo polno priložnosti, kjer zadetkov nismo videli so Brda prekinila niz štirih zaporednih porazov.

 

V prvem delu obračuna so prvi nevarneje zapretili gostje iz Radomelj. Hajrić je meril z glavo. Sledili so protinapadi Bricev, ki pa niso obrodili sadov. Nato nov poizkus gostov, toda domači vratar Radikon je bil na mestu. Vrata Radomljanov sta ob koncu prvega dela ogrozila še Debenjak ter Kompara.

 

V nadaljevanju se je tekma še dodatneje razživela. Najprej razveljavljen zadetek gostov zaradi prekrška v napadu, čez nekaj trenutkov nov zadetek Radomelj, ki pa znova ni obveljal. Tokrat zaradi prepovedanega položaja. Za Brda so bili kasneje nevarni Debenjak, ki je meril malce preveč po sredini vrat, Ferjančič, ter Bužinel, ki je prosti strel iz ugodne bližine poslal preko vrat. V zaključku je poizkušal še Simčič-Zuljan, toda rezultat se ni spremenil.

 

NK Brda naslednja tekma čaka v sredo, ko se bodo v povratnem dvoboju pomerili z Adrio iz Mirna. Nov prvenstveni izziv pa je na sporedu v soboto. Varovanci Tončija Žlogarja gostujejo v Ljubljani pri Iliriji.

Zavarovalnica Triglav, d.d.