NK Brda

NK BRDA

 

S KRKO REMI BREZ GOLOV!

 

NK BRDA : NK KRKA  0:0

 

Sodniki: Marko Lacković (glavni sodnik), Žiga Šumer (1. pomoč), Jure Sužnik (2. pomoč)

 

Postavi:

NK BRDA: Mavrič, Debenjak, Rojc, Kompara, Žižmond, Rijavec, Jogan, Ferjančič (C), Jazbar, L.Kodermac (od 82' Kuraj),  Kavčič (od 68' Simčič Zuljan)

 

NK KRKA: Marjanović, Drnovšek, Cerovec, Jurečič, Čeh (od 82' Miki), Mojstrovič, Kostanjšek, Dežmar, Slunjski, Puklin, Potokar (od 70' Kočevar)

 

 

Brici so na prvi spomladanski tekmi remizirali z Krko. Domači fantje so bili v prvem polčasu nevarnejši od gostov in si ustvarili tudi nekaj polpriložnosti, ki pa jih niso unovčili. Na drugi strani so gostje dvakrat resneje zapretili vendar je bil Mavrič obakrat na pravem mestu. V drugem polčasu smo spremljali dokaj enakovredno igro. Krka je tudi zatresla domačo mrežo vendar je bil gol upravičeno razveljavljen zaradi prepovedanega položaja. Najlepša priložnost na tekmi se je po kotu za domače ponudila Žižmondu od katerega pa je bil uspešnejši gostujoči vratar. Ob koncu tekme je bil iz prostega strela nevaren tudi Jogan vendar je njegov strel zgrešil gostujoča vrata.

 

Trener Žlogar je po tekmi povedal: '' S predstavo ekipe sem zelo zadovoljen, fantje so dali vse od sebe. Delovali smo kompaktno in nasprotniku nismo dovolili večjih priložnosti. Žal mi je da nismo osvojili treh točk, ker smo bili v večjem delu tekme boljši nasprotnik. Je pa v ligi, ki je precej izenačena ta točka tista, ki nam pomeni pomik na lestvici. Glede na rezultat tekme med Zarico in Veržejem smo s slednjimi pridobili točko in šli na 8 točk prednosti.

Zavarovalnica Triglav, d.d.