NK Brda

NK BRDA

 

V KRANJ PO TOČKO ALI TRI!

 

Triglav Kranj : NK BRDA

(Športni center Kranj, nedelja, 2.10, ob 15:30)

 

Sodniki: Mežnar Tadej (glavni sodnik), Ul Bojan (1. pomoč), Šumer Žiga (2. pomoč)

 

Jutri bo v Kranju odigrana tekma 9. kroga 2. SNL. Bricem bo nasproti stala edina ekipa, ki doslej še ni oddala točke nasprotniku.

 

 

Trener Žlogar je pred tekmo povedal naslednje:

Kaj pričakujete na tekmi v Kranju?

''Sam pričakujem, da bomo nadaljevali z dobrimi igrami, ki smo jih prikazali v zadnjem obdobju. V vlogi favorita je ekipa Triglava, ampak  mi gremo v Kranj s ciljem, da osvojimo točko ali tri. Sicer imamo manjše težave, ker sta Jazbar in Žižmond poškodovana in bolna, tako da bosta priložnost dobila dva druga nogometaša. To nič ne spreminja naših planov in želje, da zberemo čim večje število točk.''

 

Kaj je po vaše glavni vzrok, da ste tako preporodili ekipo in v treh tekmah osvojili 7 točk?

“Menim, da vsaka sprememba prinese določene spremembe v sami ekipi. Povedati moram, da je moj predhodnik Mitja Kristančič odlično fizično pripravil ekipo ter, da so fantje vzorni nogometaši in ni nobenih težav znotraj ekipe. Dobro so sprejeli moj način dela, oziroma neko mojo idejo. Določene stvari smo spremenili in dosegli smo teh 7 točk v treh tekmah, kar je pohvale vredno ampak pot do obstanka je še dolga, treba se je potrjevati iz tekme v tekmo. Zagotovo pa gredo za teh 7 točk zahvale tudi predhodnemu trenerju.

 

Kako ocenjujete vaš kratek čas v Brdih in kako naprej?

“Zadovoljen sem z pogoji, zadovoljen sem z ekipo, vesel sem da smo dosegli dobre rezultate. Za naprej pa je pot seveda jasna. Trdo delo, disciplina in organizirana igra, če bomo imeli ta motiv pred sabo bomo zastavljene cilje tudi dosegli.”

Zavarovalnica Triglav, d.d.