NK Brda

NK BRDA

V NOVEM MESTU DO REMIJA

 

NK Krka - NK Brda 0-0 (0-0)

 

Sodnik: Iztok Gornjak (Braslovče)

 

Krka: Marjanovič, Wilson( od 60' Vasilj), Martić, Cerovec, Pavič, Dežmar ( od 68' Škrbec), Slunjski (od 86' Vranešič), Kambič, Šarić, Cvrtila, Potokar. Trener: Borivoje Lučić

 

BRDA: Radikon, Kompara, Rojc, Shongo, M. Kavčič, Kuraj, B. Kavčič, Bužinel (od 57' Rijavec), Aniekan, Debenjak (od 69' Damiano), Simčič-Zuljan. Trener: Florijan Debenjak

 

Rumeni kartoni: Potokar 49', Kambič 55', Šarić 86'; Rijavec 92'

Rdeči kartoni: /

 

NK Brda so v okviru 6. kroga 2. SNL gostovala pri novomeški Krki, ki v letošnjo tekmovalno sezono ni vstopila ravno najboljše. Obračun odigran v pretežno deževnem vremenu se je zaključil z delitvijo točk. Na stadionu Portoval, kjer so Brici še tretjo tekmo zapored ostali neporaženi je bilo 0-0. Prav tako velja omeniti tudi podatek, da se mreža briškega vratarja Matije Radikona ni zatresla že dobrih 200. minut.

 

Varovanci Florijana Debenjaka, ki je v primerjavi z zadnjo prvenstveno tekmo v začetni enajsterici opravil eno spremembo, Grega Debenjak je v konici napada zamenjal Cristiana Damiana, so v tekmi redkih priložnosti bili za odtenek nevarjneši tekmec. Celoten prvi polčas je sicer zaznamovala igra med obema kazenskima prostoroma. Domača Krka si je nato ustvarila nekaj polpriložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene. Po točno uri igre je okvir domačih vrat z roba kazenskega prostora zatresel branilec Bricev Matija Kompara. Nekaj trenutkov za tem je za goste nevarno poskusil še krilni napadalec Miha Simčič Zuljan, toda na koncu je ostalo pri začetnem izidu ter delitvi točk.

 

Brda imajo tako po šestih odigranih tekmah na svojem "računu" pet točk, kar jih uvršča na 10. mesto drugoligaške lestvice. Naslednji prvenstveni obračun bo odigran v nedeljo 17.9. ob 16.00, ko v Vipolže prihaja Tabor iz Sežane.

 

 

 

Zavarovalnica Triglav, d.d.