NK Brda

NK BRDA

 

Z DRUGO ZAPOREDNO ZMAGO NA 6. MESTO 2. SNL!

 

NK BRDA : Zavrč 3:1 (1:0)

 

Vipolže, 25.9.2016

 

Sodniki: Šorli Armando (glavni sodnik), Kordež Grega (1. pomoč), Šinkovec Bojan (2. pomoč)

 

Streleci: Patrik Tribušon 45', Leon Marinič 47', Taulant Kadrija 90'; Marko Panikvar (11m) 71'

 

Postavi:

NK BRDA: Mavrič, Ferjančič (C), Jazbar (od 85' Terziev), Žižmond, Kavčič, Rojc, Kuraj, Rijavec (od 66' Kadrija), Marinič, Jogan, Tribušon (od 66' Debenjak)

 

Zavrč: Kovačić, Lonzarić, Zorko, Panikvar, Marciuš, Monjac (od 58' Kukec), Ptiček, Županić, Ahec, Zorec, Wojciechowski (od 66' Murko)

 

Na 5. domači tekmi smo dočakali tudi prvo domačo zmago. Rdeče-črni so prevladovali skozi celoten prvi polčas, vendar bili premalo nevarni za gostujoči gol vse do 45. minute, ko je domačo ekipo v vodstvo popeljal Tribušon. Takoj na začetku drugega polčasa je vodstvo povišal Marinič. V 71. minuti pa je po prekršku Kadrije v kazenskem prostoru z 11-metrovke zadel Panikvar ter rezultat znižal na 2:1. Haložani so začutili priložnost da dosežejo točko in napadli z vsemi močmi vendar bili pri tem neuspešni, saj je v zadnji minuti po podaji Debenjaka zadel Kadrija in Bricem zagotovil nove tri točke, ki nas uvrščajo na 6. mesto v prvenstvu.

 

Po tekmi je Partik Triboušon povedal: '' Osebno sem zelo zadovoljen s svojo predstavo, dosegel sem prvi zadetek po poškodbi, ki sem jo pred kratkim dokončno seniral. Najpomembnejša pa je seveda zmaga s katero smo potrdili odličen rezultat iz Novega mesta. Čakata pa nas dve izjemno težki tekmi. Triglav in Dob sta z dobrimi predstavami upravičeno v vrhu 2. SNL. Kljub temu zaupamo vase in vrjamemo v uspeh na prihodnjih tekmah!''

 

 

 

 

 

 

Zavarovalnica Triglav, d.d.