PRIPRAVE NAJMLAJŠIH NA LOKVAH

Igralci naših najmlajših selekcij so se od 14. do 17. avgusta udeležili priprav na Lokvah. Poleg dveh treningov dnevno smo jim čas zapolnili s številnimi drugimi aktivnostmi. V naslednjem tednu se bodo podobnih priprav udeležili še igralci vseh ostalih selekcij.

Dan 1: Prva skupina je danes prispela na Lokve, kjer bo do sobote bivala v Gostilna-resort Lokve. V naslednjih treh dneh jih poleg treningov čaka tudi veliko drugih aktivnosti.

Dan 2: Naši najmlajši igralci so danes preživeli drugi dan priprav na Lokvah. Opravili so dva treninga, na sporedu pa so bile tudi druge aktivnosti. Po včerajšnji tekmi v minigolfu je danes sledil kratek pohod in ogled zbirke motornih žag. Jutri gremo spet novim dogodivščinam naproti.

Dan 3: Včeraj po večerji nas je čakalo presenečenje, praznovali smo rojstni dan. Danas pa smo si poleg dveh treningov svoj čas zapolnili z obiskom v gozdu. Obiskali smo lovce, kateri so nam predstavili lovsko delo, njihovo poslanstvo in lovsko opremo. Fantom je bila predstavljena tematika nadvse zanimiva.

Dan 4: Včeraj so naši najmljaši preživeli zadnji dan priprav na Lokvah. Zjutraj so se namesto treninga odpravili na bližnje vzletišče padalcev, kjer jim je bila predstavljena vsa oprema padalca. Popoldne so odigrali medsebojno tekmo, po tekmi pa je sledil zaključek priprav skupaj s starši.

Galerija fotografij: 

sponzorji